Sunday, November 21, 2010

Draga cititorule...

...nu inteleg un lucru. De unde fascinatia romanilor pentru lucruri total neimportante? De ce romanii fac caz pentru lucruri de care efectiv nu ii intereseaza?

Spre exemplu, pe un site de stiri am gasit aceeasi stire scrisa de NOUA ori sub alta forma. Si anume:

Soprana Roxana Briban s-a sinucis . 


Cand am vazut stirea, un singur gand mi-a venit in minte: Cine mama dracu' e Roxana Briban? "cum ba sa nu stii? Nu vezi c-o fost soprana?". Asa, vad, a fost soprana. SI CE DACA? De ce asta o face automat importanta? Faptul ca o fost soprana o face brusc buricul pamantului de a carui soarta ar trebui sa ne pese tuturor? Nu ma leg de faptul ca e soprana. Ideea e ca n-o auzit nici dracu' de ea, nu conteaza ca-i artista.


Asa pot si eu. STIRE: DULGHERUL ION A MURIT AZI NOAPTE. Intors obosit si beat ranga de la munca, Ion a purces in a-i cere nevestei Maria sa-i faca de mancare. Vecinii sustin ca Maria i-a spus urmatoarele: "MARS SI IA-TI SINGUR DE MANCARE, PORCU DRACU! LA ORA ASTA VII, MUCI DE BEAT SI MAI VREI SA-TI FAC MOFTURILE?". Remarcile nevestei i-au produs lui Ion o depresie adanca. Acesta se intrepta spre bucatarie, vrand sa-si faca un sandwich de consolare, cand a realizat ca borcanul de muraturi era gol. Ion a luat un borcan plin, dar care era sigilat. Neputand sa-l desigileze in starea sa de intoxicatie alcoolica avansata, a bagat cutitul sub capac incercand sa-l desfaca. Cutitul i-a alunecat, lama intrandu-i in stomac. De patru ori. Vecinii sustin ca in momentul realizarii accidentului, nevasta Maria a remarcat ca "PORCU' DRACU' MI-O MURDARIT PODEAUA!". 

Frate, e stire importanta. Era dulgher! Cati dulgheri sunt in Romania? Hmm... banuiala mea e ca tot atatia ca si sopranele. 

Ah, si sa nu uit. Stire epica: Asistentele medicale dintr-un spital maternal, aflat in orasul american Chicago, au ramas mute de uimire cand au auzit ritmuri de hip-hop venind din statia de amplificare a spitalului. Uluitor este ca ritmurile de hip-hop veneau din pantecele unei mame, solistul de ocazie fiind nimeni altul decat bebelusul nenascut. Ciudatul fenomen s-a petrecut in timp ce pacienta era supusa unor procedee acustice care permit mamelor sa auda bataile inimii bebelusului. Parintii, Donovan si Jamila, sustin ca acesta este un miracol, iar totul se datoreaza pasiunii lor pentru muzica hip-hop cantata de Jay-Z s Beyonce.

Putea fi mai rau. Imaginati-va cum era daca parintii ascultau Salam .

1 comment:

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!