Sunday, November 28, 2010

Random post

Deci in primul rand vreau sa mentionez ca placinta. Dar totusi clatitele sunt mai roata de rezerva. Bineinteles, in afara de cazul in care roata de rezerva e placinta, atunci avem o problema mare.

Ati observat vreodata ca n-ati observat ce trebuia sa observati? Nici eu. E mai naspa de voi, ca eu am facut realizarea, voi nu. HAA!

Si acuma povestea bananei dansatoare: Era odata o banana care voia sa fie dansatoare. S-a dus la un coregraf s-o invete sa danseze. Coregraful i-a zis ca bananele nu danseaza. AAAAAAAHAHAHA AHHAHAHAHAHA HAHAHA... HAHAHA... haha... ha... ha? Hai frate, radeti, e amuzant. Sunteti naspa.

Nu-i asa enervant atunci cand o chestie si apoi ca acea chestie nu sens si apoi iti ca ori tu prost ori ala care prost fiindca propozitia nu verbe? Nici mie nu mi se.

Sau nu ti se pare enervant atunci cand... Adica mie personal nu mi se... Dar cine stie, poate voua... In schimb eu zic ca n-aveti de ce sa... Nu sunteti de-acord?

Ah, si pana nu uit. Drujba. Da. Drujba. De ce drujba? Fiindca drujba.

Ok, si acuma ceva serios. Apropo de drujba. In Suedia pe drujbe scrie "DO NOT TRY TO STOP BLADE WITH HANDS OR GENITALS." Ceea ce este interesant e ca mesajul a fost tiparit dupa ce a fost un accident ce a implicat o drujba si una din cele doua parti ale corpului mai sus mentionate. Va prindeti voi care.

Ma enerveaza la culme emisiunile de la TV tampite a.k.a rialiti shouri, in special cele cu "detectivi". Cat de prost si chior tresa fii sa nu vezi doi oameni cu camere de filmat care te urmaresc toata ziua? Hmmm.... SCENARIO TIME!

Jurnalul detectivului:
Ziua 1:
Ora 12. Maricica pleaca de acasa. Maricica intra intr-un magazin si-si ia un suc dietetic.
Ora 16. Maricica se intalneste cu Tiberiu Gratius Cezarus al III-lea, iubitul ei. Acesta ii zice ca-i urata si grasa.
Ora 17. Maricica pleaca suparata.
Ziua 2:
Ora 13. Maricica iese din casa.
Ora 13.05: Maricica intra in casa. Nu mai iese din casa toata ziua.
Ziua 3:
Ora 14: Maricica iese din casa si se duce acasa la Tiberius.
Ora 15: Maricica iese fericita. Ceva este in neregula. E cazul sa anuntam parintii.

Bine, bine faza cea mai tampita e ca la sfarsitul emisiunii scrie "Aceasta emisiune este un pamflet, actiunea este regizata, personajele sunt fictive." Daca e asa... care e rostul? Mda, simt cum imi scade IQ-ul cu fiecare secunda in care vorbesc despre asta.

Meh... luati o bere.

No comments:

Post a Comment

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!