Tuesday, December 28, 2010

Cuvantul zilei

Mai intai cititi asta:
Mama copilului din Buzău, născut cu ambele sexe: "Plânge că lumea îl face fătălău"

Cuvantul zilei e "idioti". Dar cine is idiotii? Analizam in detaliu.

1. Satenii. Indiferent de ce handicap are o persoana, tresa fii total tampit sa razi de acea persoana. De ce? Presupunem ca razi de unu care e in scaunul cu rotile. Peste doua zile faci accident de masina si tresa-ti amputeze picioarele. HAAAAAAAAHAHA FRAIERE HAHAHAHA NU MAI AI PICIOARE AAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA CE AMUZANT HAAAAAAHAHA. Intelegi unde bat? Si nu e neaparat sa fii tu in cauza, poate fi oricine din familia ta sau oricare din prietenii tai apropiati. Not so funny anymore, is it?

2. Parintii. Citez: <<Când a făcut patru ani, am mers cu el la dispensar. Ne-au trimis imediat la spital, unde au descoperit că Alexandru are şi de aia înăuntru, uter sau cum îi zice>>. Ahem. Esti femeie si nu stii cum se cheama... *awkward silence*. Da, ma rog, trecem mai departe. Din a doua poza putem vedea clar ca copilul in cauza e al doilea cel mai mare sau cel mai mare. Daca au facut un copil si au vandut porc, vaca, etc sa-l opereze si abia reusesc sa-l intretina, la ce o mai scos inca doi boraci? Ca sa te plangi dupa asta ca nu ai bani sa-i intretii? Apoi, de unde si pana unde o hotarat maica-sa ca tresa fie baiat daca el era hermafrodit? Nu era muuuuuult mai logic sa decida el la pubertate, in functie de ce vrea corpul lui? Cica acuma dupa ce l-o operat ii e frica "sa nu-i vina sangele ca la fete" si sa moara. Eu nu inteleg la ce naiba l-au operat de 4 ori daca n-au rezolvat nimic. Tot hermafrodit o ramas. Din punctul meu de vedere, nu e o boala ceea ce are el. E o sansa pe care nu o are toata lumea: aceea de a decide in totalitate de vrea sa fie in viitor. Aaapoi. Cum naiba s-o aflat in sat ca-i hermafrodit? El sigur nu s-o laudat. Mi-l si imaginez pe taica-su la bar. 


"Ba Gigele.... fiu-meu ii din ala... hermafrodit." 
"Ce-i ala ba?" 
"Adica are si din aia si din aia." 
"AAAAAAHAHAHA FIU-TU II FATALAU HAAAAAAHAHAHHA" 


3. Majoritatea celor care au comentat pe site-ul ala. Va avertizez. Cititi comentariile pe propria raspundere. IQ-ul vostru o sa se micsoreze vizibil cu fiecare comentariu pe care il cititi. Fiecare comenteaza de parca ar fi copilu' vinovat ca s-o nascut hermafrodit. Si de fiecare data cand vine unu cu o parere pertinenta sar toti taranii pe el "HUOOOOO PROSTULE, TACI CA NU STII NIMIC, RATATU' NAIBII. CINE L-O PUS SA FIE HERMAFRODIT, DESTEPTULE? AAAA? SA SUPORTE!". Adaugam la asta si troll-ii fara de care nici o sectiune de comentarii n-ar fi completa. 


Deci da. Oamenii sunt idioti. De fapt, romanii sunt idioti. De fapt, oamenii care-s romani sunt idioti, si asta e mult mai grav decat conditia copilului din articolul respectiv. Pariu ca la familia aia cainele e cea mai inteligenta fiinta din curte. Incep sa-mi pierd speranta in sansele de supravietuire a rasei umane, in special a romanilor, daca lucrurile continua sa mearga in ritmul asta. 

2 comments:

  1. Daca pustiul ala ramane in sat, cel mai probabil se sinucide...

    ReplyDelete
  2. ne place sau nu...lucrurile astea se intampla...again,and again and again...nu prea cred ca o sa ajunga cineva vreodata sa schimve lucrul asta

    ReplyDelete

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!