Tuesday, December 28, 2010

Gay fucking fag

In general nu comentez despre chestii de genul asta, fiindca nu fac decat sa le fac publicitate dar de data asta ma enerveaza prea tare.

Ati vazut cum peste tot toata lumea zice ceva de ratati gen Justin Bieber sau Miley Cyrus and whatnot? Cand e vorba de muzica undeva pe net sau cand e vorba de vedete, trebuie sa se aduca vorba de non-valori de genul asta, care sa fim seriosi nici vedete nu se pot numi. Cat de naspa is, cat de nu stiu cum is. Acuma nu zic ca nu e adevarat, sunt niste ratati lipsiti de orice urma de talent, indiferent de ce ar zice fanii lor fiindca toata lumea stie ca fanii lor sunt la fel de idioti, daca nu chiar mai idioti, ca ei. Dar hai sa va spun un adevar si mai mare. Sunteti gata? NU ESTI MAI DESTEPT DACA II VORBESTI DE RAU. De ce? Nu din vreun principiu moral, ca astia nu merita nici un fel de act de moralitate. Ca nu lasati sa le moara numele. Din cauza voastra devin populari si toate revistele scriu despre ei fiindca in aparenta sunt populari. Cu cat vorbim mai putin de ei, cu atat o sa scada popularitatea lor. Daca nu intelegi asta, du-te si mananca gloante.

Ma rog, de data e vorba de Justin Bieber. Cum am mai zis, de obicei nu vorbesc de asta dar acum ratatul asta pitigaiat a intrecut masura. Cica acuma vrea sa vina in Romania sa ajute copii orfani. Sub ce pretext? Ca vrea sa se duca in toate tarile sarace sa ajute copiii fara casa.

RATATULE, UNDE DRACU VEZI TU ROMANIA TARA SARACA? Adevarat, nici bine nu o ducem, dar nu avem copii fara casa pe toate strazile si in nici un caz nu am ajuns in asa hal incat sa vina sa ne "ajute" un ratat de 16 ani care nu stie cu ce se mananca viata. Poponar cretin crescut in puf. Stai la ma-ta acasa si ajut-o sa dea cu matura ca de altceva nu esti bun, cretin juvenil ce esti. Te crezi mare artist desi esti mult sub standard. Esti cunoscut doar din cauza fetitelor de 12 ani care is la fel de proaste ca tine, fiindca sa fim seriosi, in ultima vreme cei sub 14 ani nu stiu definitia cuvantului "a gandi". Copii cretini ca tine de altfel. Pe tine te-o ajuns mai repede, esti promotorul unei generatii sub-standard, inferioare celorlalti reprezentati ai rasei umane. Fii fericit. Noi te scuipam intre ochi. Ratatule.

Auzi la el. Vine el ca reincarnarea lui Iisus sa ne salveze copiii orfani de la saracie. Stai cuminte in banca ta, toata lumea stie ca nu-ti pasa. Vrei doar sa-ti faci publicitate. Toate fetitele prepubescente o sa sara acum "FRAIERE, LUI CHIAR II PASA!! TE IUBESC, JUSTIN :X:X:X". Nici nu va ganditi. O sa va vanez, o sa va tai un picior si va arunc intr-un butoi cu sare de lamaie.

Gay fucking fag.

3 comments:

  1. Hopa cineva e iritat raaau de tot!:))
    Habar nu aveam ca Jb vine in Romania :>
    Si ce'i drept am observat si eu chestia asta ca e mentionat peste tot - de bine, de rau..nu conteaza.
    "Oh, aia care au dat dislike sunt fanii lui JB"
    "Vai sigur si'a facut JB n conturi ca sa dea n dislikes"
    Mrrr:-L

    ReplyDelete
  2. Exact asta e problema. Si e un fapt cunoscut ca majoritatea youtuberilor n-au nici un miligram de viata, si de altfel de inteligenta.

    ReplyDelete
  3. sunt de-acord...chiar n-ar trebui sa ne coboram la asa un nivel...nu avem altceva de facut decat sa barfim un ,,mare barbat`` care nu stie nici macar ce-i aia laba?../:)

    ReplyDelete

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!