Wednesday, December 8, 2010

Mari descoperiri stiintifice ale romanilor

Stire de ultima ora! Oamenii de stiinta romani au descoperit cea mai volatila substanta din Univers: Borsul cu Fasole al bunicii Marghioala. Aceasta substanta este asa de instabila incat poate topi acidul sulfuric. De asemenea, poate fi folosita ca vopsea de par pentru obinerea unor culori precum "Blond Cenusa", "Brunet Carbonizat" sau "Roscat In Flacari". Expertii germani in armament incearca sa-l sintetizeze in laborator pentru crearea Bombei Borsice. Pana acuma nu au obtinut nici un rezultat satisfacator, bunica Marghioala fiind singura persoana din Univers ce detine reteta exacta.

Un taran din Silistea-Gumesti a devenit primul roman ce a perfectionat procesul de clonare. A reusit sa cloneze paduchi. Acesta sustine ca avea 3 paduchi pe spate, iar dupa ce intr-o seara a dormit in cusca cainelui, fiind dat afara din casa de nevasta pe motivul ca era inebriat, raporteaza ca acei 3 paduchi au devenit 46 peste noapte. Oamenii de stiinta americani studiaza cusca cainelui suspectand ca are proprietati ce pot copia catene de ADN.

Un om de stiinta oltean a descoperit o bomba biologica asa de puternica, incat ar face anthraxul sa planga. A botezat-o "Soseta Olteneasca". A obtinut-o prin combinarea unei sosete de-a lui care a fost purtata timp de 50 de zile cu o ceapa putreda pe care a tinut-o sub saltea pentru 49 de zile si 23 de ore. Rezultatul e asa de nociv, incat ne-a fost frica sa merge sa vedem cu ochii nostri. Puteti merge sa vedeti personal. Dar e riscul vostru.

S-a descoperit adevarul: romanii au castigat cursa spatiala! In 1960, cu un an inaintea lui Yuri Gagarin, un stimabil domn ardelean a incercat sa faca focul in casa folosind cremene. Cremenele acelea erau de fapt bete de dinamita. Ca sa citez din presa americana ce a inregistrat evenimentul "That idiot was f***ing blown to Mars". Daca asta nu e dovada clara ca suntem genii stiintifice, nu stiu ce mai e.

E oficial! Dupa ce japonezii au creat Inteligenta Artificiala, oamenii de stiinta romani au facut un pas inainte si au creat Prostia Artificiala. Nu suntem siguri ce face, dar pariu ca e mult mai amuzanta decat Inteligenta Artificiala.

Nutritionistii romani au descoperit proprietatile nutritive ale gaurii din covrig. Aparent, dieta pe baza de gauri de covrig duce la pierderi masive in greutate. Aveti grija totusi, daca vreti sa o aplicati deoarece s-au raportat oameni care au murit de malnutritie dupa ce au parcurs aceasta dieta.

Angajatii de la Dacia au descoperit solutia suprema ce va elimina cu desavarsire problema emanatiilor de gaze de esapament ce polueaza atmosfera. Aceasta solutie i-a ajutat sa nu mai plateasca taxa auto de poluare, fiindca ei nu mai poluau. Care este aceasta solutie? Simplu. Masina fara motor! Aceasta masina functioneaza folosindu-se de combustie sclavica, adica au gasit oameni disperati fara loc de munca care erau dispusi sa traga masini pe bani. Bun venit inapoi in Egiptul Antic. Istorie si stiinta, in acelasi timp, numai in Romania!

Un cioban din Romania a descoperit branza cu gust de ceapa si mamaliga. Acuma numai trebuie sa manance branza cu ceapa si mamaliga, ci trebuie sa manance doar branza. Economie de timp si de sucuri digestive! Senzational!

1 comment:

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!