Wednesday, December 22, 2010

Vine Craciunu', ba!

Vine Craciunu' si bat la pariu ca aveti chef de niste colinde. Am dreptate? Nu? Da-va dracu' ca mintiti. Am dreptate. Dar stati linistiti, nu colinde din alea de ar adormi mortii. Incepem cu un clasic "We Wish You a Merry Christmas":



Si ca sa ne linistim o dam intr-un Silent Night. Mint, nu ne linistim. cu Chuck Billy la vocal si Scott Ian si Jon Donais la chitara si John Tempesta la tobe nu se linisteste nici dracu:


Acuma probabil va ganditi "Ba ce mama dracu' vrea asta sa obtina de ne baga colinde pe gat in halu asta?". M-ati prins. Totul e o diversiune ca sa va prezint adevaratul megahit care e asa de mega incat in viitor va ajunge asa popular ca va creea o distorsiune temporala si va deveni popular si in trecutul indepartat, devenind colind traditional PÃ VECI!


L-am facut minuscul ca ma umilesc afisand asa ceva pe blog. DA, Fernando de la Caransebes revine cu viitorul sau megahit, un cover(?) la traditionalul colind "Mos Craciun cu Plete Dalbe". Comentariile sunt de prisos. Uitati-va repede cat e cald ca nu rezista aici mai mult de 3 zile.

Si daca tot am intrat in subiectul asta va prezint sectiunea "Cele mai bengoase pagini de Wikipedia - Top 5"

5Emil Boc
Sa fim seriosi, pe cine iubeste Romania cel mai mult in momentul asta? Nici eu nu stiu, dar sigur nu e Emil Boc. De ce ia locul 5? Pentru privirea de Rocky Balboa din poza. Aia face totul.

4Horlesti
Da-o dracu de treaba, nici aia care traiesc in comuna aia nu stiu probabil ce nume are, da' Wikipedia stie. De ce locu' 4? Ca are un nume amuzant. Voiam sa fie Pocreaca aici, dar ma redirectiona la Schitu Duca. A dracu' Wikipedia ca stie din ce comune face parte orice satulet din Romania. E mai tare ca profa mea de geogra.

3Tuica
Pentru ca asta stiu romanii sa faca cel mai bine. Sa faca tuica si sa bea tuica. Bine, foarte multi romani detin nivelul de Grandmaster la Crapatul Semintei si majoritatea din mediul rural au centura neagra in arta Batutului Nevestei. Sectiunea "Consumption" din cadrul articolui garanteaza minim 10 minute de ras isteric. Daca nu, n-aveti simtul umorului.

2Windows Vista
Pentru ca Windows Vista. Asta spune tot. Tot ce se intampla rau in lume e din cauza Vista-ului. Niste rachete nucleare americane au fost lansate spre Georgia? Calculatoarele americane aveau Vista instalat. Cel mai probabil computerul de bord al Titanicului avea Vista instalat. Calculatorul lui Catalin Botezatu are Vista instalat, fiindca toata lumea stie ca Botezatu e gay.

1Nicolae Guta
De ce ia Guta locu' 1? Nu doar pentru ca e Guta. Ci pentru ironia fina si pentru citate de genul "singing the lãutãreasca of Banat", dar va las sa cititi voi ca sa nu va stric placerea. Probabil o sa va intrebati care e ironia fina. Simplu: "Nicolae Guta is a '...' singer". AAAAAAAAAHAHAHAHAHAH HAHAHAHA! HAAAAAAHAHAHAHA! Mi-am permis sa corectez articolul si sa scriu "manelar" in loc de "singer" dar nu stiu cat o sa reziste, ca toata lumea stie ca adminii de la Wiki nu stiu si nu vor sti niciodata adevarul.

BONUS - Chuck Norris si Bogeyman
Fiindca tuturor ne e frica de Bau-bau si lu Bau-bau ii e frica de Chuck Norris. Bine, de fapt tuturor ne e frica de Chuck Norris deci Bau-bau e dispensabil.

FRESH OUT NOW: Zice un 'telectual la TV despre nu stiu ce chestie care transmite boli: "Poti sa te imbolnavesti de deces daca faci un edem cerebral grav si sa mori". Daca asta nu e dovada clara ca romanii se prostesc, nu stiu care e.

No comments:

Post a Comment

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!