Wednesday, February 9, 2011

Barbatii adevarati mananca pâne!

In ca de pe vremea lui Mircea cel Batran, barbatii adevarati mananca paine cu carnati si beau tuica. De 3 ori pe zi. Nici un dusman nu suporta mirosul amestecat al usturoiului si a alcoolului venind din gura unui taran moldovean. Painea e ca sa se duca pe gat totul mai usor.

Apropo de Mircea cel Batran. Ati auzit povestea lui Gorki cel Groaznic? Nu?

Gorki era un boyar (boier rus). Influenta lui se raspandea peste juma' de Rusie. Oricand cineva il contrazicea, de la decizii strategice, la bauturi alcoolice, Gorki ii tortura in piata centrala din Moscova, ii decapita si ii tortura iar in piata centrala din Moscova. Nu ca ar fi avut vreun rost, dar ca sa vad lumea ca el e bad-ass si ca e underground. Nici un boyar mainstream n-ar fi torturat un prizonier mort. Era hip.

Intr-o zi, la curtea lui sosise Rasputin, celebrul vrajitor si i-a spus.
-Gorki! Am auzit ca ai fost baiat rau. Ai de ales. Ori iti dau foc, ori bei bere.
Gorki avea o dilema. Nu voia sa moara incendiat, dar nici un rus care se respecta n-ar fi baut bere. Rusii adevarati beau vodka si mananca paine cu carnati! Gorki a cerut 3 zile sa se hotarasca, iar Rasputin a fost de acord.

Ca sa-l ajute sa ia o decizie, Gorki il chema pe Nostradamus sa ii citeasca viitorul. Nostradamus zise:
-E de naspa, frate. Astrele imi spun ca o sa fii dispretuit fiindca n-ai fost rus adevarat si ai baut bere!

Gorki dispera. El era mascul feroce underground, nu un hipster oarecare care bea bere cu tequila in baruri ieftine. Peste 3 zile Rasputin s-a intors. Gorki hotarase sa i se dea foc in timp ce bea vodka, ca sa moara rus adevarat. Rasputin i-a zis ca nu mai are chibrituri, asa ca trebuie sa bea bere. Si nu mai avea nici bere normala, trebuie sa bea bere cu tequila. Si asa a supravietuit Gorki, dar nu mai era rus adevarat. Asa ca s-a facut taran in Moldova si a ajuns la concluzia ca toata viata a trait gresit, band vodka. Barbatii adevarati beau tuica si mananca paine cu carnati!

Istoria ne invata.

No comments:

Post a Comment

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!