Friday, February 25, 2011

Senzational! Clarvazatoarea din Spania a gasit-o pe Elodia!

Din nou! Este cu adevarat incredibil, dragi cititori! La Dama Blanca, sau cum mama ma-sii o cheama, clarvazatoarea faimoasa venita din Spania special pentru a gasit-o pe Elodia aproape a rezolvat cazul de una singura! Lazarus isi roade unghiile de ciuda si apoi si le creste la loc ca sa le roada iar! Senzational, extrem de senzational!

Nu. De fapt e o prostie. Daca aflu vreodata care e idiotu' care s-o gandit ca ar fi misto s-o cheme pe baba clarvazatoare din Spania ca sa relanseze "Elodiada",  ii ard paru din nas cu o bricheta. De ce? Pentru ca nu e nimic interesant sau cu adevarat important in tot subiectul asta.

Si acuma o sa vina unii sa zica "Frate, Elodia e o persoana disparuta si nimeni nu stie ce s-o intamplat cu ea! E ceva ce trebuie rezolvat!". Nu, nu e. Nu inteleg cum naiba o ajuns povestea asta asa de populara cand sunt alte SUTE de persoane disparute numai in Romania. De ce se face caz numai ca o disparut o avocata care, sa fim seriosi, inainte de momentul disparitiei ei, era anonima total. Nici macar nu exista cea mai mica dovada care sa dea indicii asupra a ceea ce s-a intamplat cu ea, deci nici nu e neaparat sa fie moarta. S-o dus naibii undeva prin strainatate ca s-o saturat de Romania, si-o schimbat identitatea si acuma rade frecandu-se pe burta uitandu-se cum incearca Lazarus si La Dama Blanca sa o gaseasca.

La drept vorbind exista MUUUUUULT mai multe cazuri de zeci de ori mai spectaculoase pe acelasi subiect (adica persoane disparute/ucise). Doua cuvinte: Black Dahlia. Alte doua cuvinte: Jack Spintecatorul.

Antiteza:
Black Dahlia este numele dat lui Elizabeth Short dupa ce a fost gasita ucisa intr-un mod foarte brutal intr-un lot vacant undeva prin Los Angeles. Bine, ucisa e mult spus ca de fapt o fost mutilata si dezmembrata. Din 1947 nimeni n-o fost in stare sa rezolve cazul. 
De ce e mai spectaculos decat cazul Elodia: Fiindca se stie ca-i moarta. E o tragedie fiindca familia ei n-a stiut niciodata cine a omorat-o. Criminalul n-a fost pedepsit niciodata, oricine ar fi fost el. In cazul Elodiei, cum am mai zis, nu exista dovezi ca ar fi moarta. Poate fi bine mersi undeva prin Rio de Janeiro distrandu-se fara nici o grija.
Nota: Pentru cei ce vor sa stie mai multe despre Black Dahlia, recomand filmul "The Black Dahlia" (wow, nici nu era evident), care e o adaptare a romanului lui James Ellroy. Explica destul de bine cazul si toate detaliile lui.

Jack Spintecatorul. Toata lumea a auzit de faimosul criminal Jack the Ripper. Asupra lui sunt atribuite cel putin cinci omucideri foarte brutale petrecute in zona Whitechapel din Londra. Zic cel putin cinci, fiindca au fost alte cazuri in care modul de operare a fost extrem de similar, dar mici diferente fata de celelalte cinci au facut politia sa creada ca e vorba de un copiator, nu de insusi Jack.
De ce e mai spectaculos decat cazul Elodia: In primul rand nici macar nu-l cheama Jack. In al doilea rand, a omorat cel putin CINCI femei si nu s-a descoperit niciodata cine e, sau mai mult, nu s-a descoperit niciodata daca o fost o singura persoana sau mai multe care actionau in acelasi mod.

Cele mai recente "descoperiri" legate de Elodia e ca o fost pusa intr-o geanta neagra dupa ce o fost omorata si ca e undeva ingropata aproape de casa. Hai ma lasi? Clarvazatoare, my ass. Daca as spune eu ca Elodia e ingropata sub un copac dintr-o padure, ar avea fix aceeasi valoare de adevar. "Aproape de casa" nu spune nimic concret. Poate sa fie in fata blocului sau undeva prin Rusia, fiindca prin comparatie, Rusia e mult mai aproape de casa decat Japonia. Cand se descopera ceva concret, sa ma anuntati.



N-are nici o legatura cu subiectul melodia, pur si simplu e faina si am simtit nevoie sa v-o impartasec.

3 comments:

  1. Frate, eu zic sa facem niste bani cinstiti. Eu ii scot lu fratemiu un dinte de lapte, tu mergi la otv si spui ca e dintele elodiei, pe care l-ai gasit sub un caine in gradina.

    ReplyDelete
  2. Accept. Apoi o sa faca teste de ADN pe dinte si o sa se descopere ca tu esti ruda cu Elodia si o sa fim primi suspecti, ca de unde naiba o ajuns dintele Elodiei la mine in gradina?

    Celebritate instant.

    ReplyDelete
  3. Eu sunt ruda cu elodia si cainelui i-a fost ciuda, l-a muscat pe fratemiu de dinte si l-a pus sub el, pentru cand o sa aiba nevoie.

    ReplyDelete

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!