Thursday, February 3, 2011

Egiptovolutia

E imposibil sa nu fi vazut ce se intampla in Egipt de cateva zile. Serios, e imposibil, e pe toate posturile si pe toate site-urile de stiri. Sa fii orb si surd, si tot ai fi aflat cumva, ca probabil se transmite si pe unde telepatice. E o disturbanta in Forta la nivel intergalactic..(Click pe poza sa mariti daca nu vedeti textu ca lumea)


Faza e ca de zece zile se tot bat astia prin Cairo, incercand sa-l detroneze pe faraonul (da, is constient ca e presedinte) Hosni Mubarak care conduce tara de 30 de ani. Cu toate astea, in nici un caz nu ajunge ca Ceausescu, ci o sa ajunga de doua ori mai rau. Asta o condus de doua ori mai mult decat Ceausescu, deci poporul e de doua ori mai plictisit de el, deci o pateste de doua ori mai rau. Eu zic ca o sa-l omoare de doua ori, sa fie cinstit.

In other news, nu e interesant cum in supermarketuri exista caiet pentru reclamatii...
...dar nu exista un PIX pentru reclamatii cu care sa scrii in caietul pentru reclamatii? Daca nu-ti convine ceva, tre' sa iti aduci pixul de acasa. Cand mai trec pe acolo o sa reclam ca n-au pix. Daca o sa am pix.

No comments:

Post a Comment

Nu-i frumos sa lasi comentarii anonime. De fiecare data cand faci asta, un iepuras moare. SALVEAZA IEPURASII!